Vind fantastiske persillerodsprodukter.

Deltag i konkurrencen og vind et unikt sæt af håndlavede persillerodsprodukter. Præmierne omfatter en specialfremstillet persillerodssalat, en lækker persillerodssmoothie og en flaske persillerodssaft – alt produceret af lokale økologiske dyrkningsmiljøer. Disse præmier er skabt med stor omhu for at give dig en unik smagsoplevelse med persillerod som hovedingrediensen.

Sådan deltager du

Du kan deltage i vores konkurrence om fantastiske persillerodsprodukter ved at deltag i vores konkurrence om persillerodsprodukter. Alle deltagere har mulighed for at vinde et af de eftertragtede præmier. Konkurrencen løber i en begrænset periode, så skynd dig at deltage, hvis du vil have chancen for at vinde.

Lær mere om persillerod

Persilleroden er en utrolig alsidig grøntsag, der kan bruges på mange forskellige måder i madlavningen. Den har en karakteristisk, lidt krydret smag og er rig på næringsstoffer som vitamin C, kalium og folsyre. Persilleroden kan nydes rå i salater eller som snack, men den egner sig også rigtig godt til at blive brugt i supper, gryderetter, ovnretter og meget mere. Prøv for eksempel at lave en lækker persillerodspuré eller at stege skiver af persilleroden i ovnen. Persilleroden er nem at dyrke og kan med fordel dyrkes i haven eller på altanen i krukker. Den trives bedst i let, næringsrig jord og skal have regelmæssig vanding.

Inspiration til nye retter

Persillerodsprodukter er utroligt alsidige og kan bruges i et hav af lækre retter. Prøv at lave en lækker persillerodssalat med ristede mandler og citrusdressing. Eller tilføj persillerødder til din næste grøntsagsgrateng for et sprødt og smagfuldt element. Persillerodschips er også et fantastisk snack, der tilfredsstiller både sult og gane. Lad din kreativitet flyde og eksperimenter med persillerodsprodukter i dine yndlingsretter – de vil uden tvivl løfte smagsoplevelsen.

Konkurrencens regler

For at deltage i konkurrencen skal du indsende et billede af dig selv, mens du nyder et af vores lækre persillerodsprodukter. Billedet skal være taget inden for konkurrenceperioden, som løber fra 1. juni til 30. juni. Vinderen udtrækkes blandt alle gyldige indsendte billeder og modtager en kurv fyldt med vores bedste persillerodsprodukter. Vinderen offentliggøres den 15. juli på vores hjemmeside og Facebook-side. Konkurrencen er åben for alle over 18 år bosiddende i Danmark.

Tidligere vinderes oplevelser

Tidligere vindere har haft en fantastisk oplevelse med at vinde persillerodsprodukter. “Jeg blev så begejstret, da jeg modtog min præmie. Det er virkelig lækre produkter, som jeg nyder hver dag,” siger Mette, der vandt for et år siden. Også Jens, som vandt for to år siden, er meget tilfreds: “Jeg bruger persillerodsprodukterne i mange af mine retter, og de giver en dejlig frisk og cremet smag. Jeg kan varmt anbefale alle at deltage i konkurrencen.”

Bæredygtige produkter

Persillerodsprodukterne fra vores virksomhed er produceret på en bæredygtig måde. Vi dyrker vores persillerødder økologisk uden brug af pesticider eller andre kemikalier. Desuden genanvender vi affaldsprodukter fra produktionen som gødning til vores marker. På den måde minimerer vi vores miljøaftryk og sikrer, at vores produkter er fremstillet med omtanke for naturen.

Nem og hurtig tilberedning

Persillerodsprodukterne er nemme og hurtige at tilberede. Skyl blot produkterne grundigt under rindende vand, og skær dem i passende stykker. De kan derefter steges i en gryde eller pande med lidt olie eller smør i 5-10 minutter, indtil de er møre og gyldne. Tilsæt gerne krydderier efter smag, f.eks. salt, peber, persille eller hvidløg. Servér de lækre persillerodsprodukter som tilbehør til kød, fisk eller som en del af en grøntsagsret. Den nemme tilberedning gør dem perfekte til både hverdagsmiddage og festlige lejligheder.

Konkurrencens varighed

Konkurrencen løber fra den 1. juni til den 30. juni . Vinderen vil blive udtrukket den 5. juli og kontaktet direkte. Præmien skal afhentes personligt hos vores hovedkontor inden for 14 dage efter udtrækket. Hvis præmien ikke afhentes inden for denne frist, forbeholder vi os retten til at udtrække en ny vinder.

Spændende præmier

Vinderne af konkurrencen kan se frem til at modtage en række fantastiske præmier. Første præmie er en lækker kurv fyldt med lækre persillerodsprodukter, herunder persillerodschips, persillerodssalat og persillerodssaft. Anden præmie er et gavekort på 500 kr. til din lokale grønthandler, så du kan fylde dit køkken op med endnu mere lækker persille. Tredje præmie er et års forbrug af persillerodskiks – et sundt og lækkert snack, der garanteret vil gøre din gane glad. Så skynd dig at deltage, og vær med i lodtrækningen om disse fantastiske præmier.